Scroll down
  • Aankomst:
  • Vertrek:
  •  

5% korting op kamerreservering

  • Exclusief voor onze website
  • Laagste prijsgarantie

Welkom bij Dutch Brand Hotel Gooiland

Al onze comfortabele kamers hebben supersnelle én gratis wifi, een flatscreen-tv, een Nespresso koffiemachine en een regendouche of bad. Warm word je bij ons onder het dekbed van de Hema. Oer-Hollands en gewoon ouderwets goed. Net als alle andere Nederlandse merken die je in ons hotel tegenkomt. En wist je dat je bij ons slaapt in een Jong Rijksmonument? Sinds 1936 is Gooiland al een begrip in Hilversum. Ontworpen door architect Jan Duiker in opdracht van de familie Buurke. Zij vestigen zich samen met andere stadse elite begin vorige eeuw in het dorpse Gooi en missen ‘stads vertier’. Daar moet een uitgaansgelegenheid met een theater, hotel en bar verandering in brengen. In 1989 komt Gooiland als Jong Monument op de lijst van Rijksmonumenten. Naast het exterieur zijn ook elementen in het interieur monumentaal beschermd. Zo zijn de koperen lampen, de trap en de vloertegels in de lobby van het hotel authentiek. 

 

ARRANGEMENTEN

Zomerarrangement 'Ontdek 't Gooi'

Fietsarrangement 'Ontdek 't Gooi'

't Gooi ontdekken op de fiets? Met twee fietsen en een goed gevulde picknicktas met lokale producten ontdek je de eindeloze bossen, heiden en zandverstuivingen van het Goois Natuurreservaat.

BEKIJK
VIP arrangement

Verwenarrangement

Verblijf in onze suite, geniet van een fles bubbels, een luxe borrelplank en als kers op de taart een uitgebreid ontbijt, geserveerd op jullie balkon. Laat alles even achter je en geniet van ons Verwenarrangement!

Bekijk

roeff dakterras bar hotel gooiland

Rooftop bar ROEFF

Genieten van de zomer op een rooftop bar met zomerse beats, een grote, open keuken en relaxte loungestoelen? Op ons dakterras met uitzicht op de Sint Vituskerk kun je deze zomer genieten van ontbijt, lunch, borrel en diner. 

BEKIJK 

DAAROM GOOILAND HOTEL

gooiland-hilversum-faciliteiten-hotellobby

Centraal gelegen

Je vindt Gooiland Hotel vlakbij station Hilversum en binnen een straal van 250 meter vertrekken diverse bussen. Binnen 20 minuten bevind je je in Amsterdam of Utrecht. Ook parkeren is bij ons geen enkel probleem.

zakelijk-verblij-hotel-gooiland-hilversum

Zakelijk verblijf

Wil je voor zaken in Hilversum verblijven? Gooiland Hotel voorziet je van alle gemakken met onze luxe werkplekken in de hotelkamer, supersnelle WiFi, parkeergarage op loopafstand, laadpalen voor de elektrische auto en perfecte bereikbaarheid via ov. 

hotel-gooiland-bezienswaardigheden-hilversum

Bezienswaardigheden

De mooie omgeving van Hilversum en 't Gooi verkennen? Bij onze receptie zijn prachtge wandel- en fietsroutes verkrijgbaar om de prachtige natuur te ontdekken. Ook kun je een bezoek brengen aan een van de vele musea of heerlijk varen over de plassen. 

BEKIJK BEZIENSWAARDIGHEDEN 

Lees hier meer over ons beleid ten aanzien van het coronavirus.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief