Contact

Route beschrijving

Route met de auto

Voer in de navigatie 'Parkeergarage Gooiland', Koningshof 1 te Hilversum. Vanaf de A27 neem je afrit 33 Hilversum en sla je linksaf de Diependaalselaan op. Bij de rotonde neem je de eerste afslag de Utrechtseweg op. Aan het einde van deze weg sla je bij de stoplichten linksaf de Emmastraat in. Sla na circa 350 meter linksaf deĀ KoningsstraatĀ in. Parkeergarage Gooiland bevindt zich aan je rechterzijde onder de Albert Heijn. Neem de trap of lift naar boven en loop richting de straatkant van de Albert Heijn. Sla rechtsaf de Langestraat in voor 120 meter en volg deze tot aan de rotonde. Hier bevindt de hoofdentree van Gooiland Events zich aan je rechterzijde.

Kom je vanuit Amsterdam? Op de N525 (Larenseweg) zie je een bord met een kruis erdoorheen richting het centrum. Je navigatie geeft aan dat je er wel doorheen moet om linksaf de Kamerlingh Onnesweg op te rijden. Dit kan ook. We zijn gewoon bereikbaar via deze route en je hoeft geen omweg te rijden.

* De doorrijhoogte in de parkeergarage is 1.90 meter

* Er zijn 3 oplaadpunten in de garage

Route met de trein

Vanaf Hilversum Station is het 600 meter naar Gooiland Events (circa 7 minuten lopen). Volg de borden naar het centrum en loop rechtdoor de Leeuwenstraat (winkelstraat) en sla op het einde linksaf de Groest op. Loop rechtdoor tot aan de rotonde en Gooiland bevindt zich aan je rechterhand.

Route met de bus

Raadpleeg de vervoersplanner naar jouw keuze en selecteer bushalte Schapenkamp als jouw eindbestemming. Bij aankomst kijk je richting de rotonde waarachter Gooiland Hotel zich bevindt. Gasten vanaf station Hilversum adviseren wij de route te voet af te leggen.

Contact