Massages

Ben je op zoek naar een hotel met massage? Boek een massage bij hotel Gooiland en kom volledig tot rust. Start je dag met een massage en ga daarna ontspannen op ontdekkingstocht in de omgeving van Hilversum en ‘t Gooi. Of eindig een drukke dag met een massage en kruip daarna lekker onder de wol in ons comfortabele Auping bed.

Waarom een massage?

Je klachten, wensen en verwachtingen worden van te voren met je doorgenomen. Daarna start de massage met op de achtergrond een rustgevend muziekje. Doezel weg als Maria (de masseuse) de opgebouwde stress omzet in vernieuwde energie. De ontspannende massages zijn niet alleen fijn, maar ook gezond! Je doorbloeding wordt verbeterd, afvalstoffen worden verwijderd en je ademhaling wordt dieper. Kortom: verwen jezelf met een massage bij hotel Gooiland en ga als herboren naar huis!

Boek een massage bij hotel Gooiland

De professionele massagestudio waarmee we samenwerken, bevindt zich direct naast hotel Gooiland. Liever de dag doorbrengen in je eigen hotelkamer of suite? Laat van te voren even weten dat hier je voorkeur naar uitgaat en wij maken het mogelijk. Je boekt een massages eenvoudig bij een van onze receptionisten. Goed om te weten: reserveren is niet verplicht, maar wel handig. Zo weet je zeker dat je terecht kunt.

Aanbod massages bij hotel Gooiland

Je kunt bij hotel Gooiland terecht voor diverse massages. Hieronder vind je ons aanbod.

Ayurvedische massage
60 min   65.-
90 min   95.-

Get energized 
magnetiseren, terug naar jezelf
60 min   65.-

Indian head massage
hoofd, nek en schouders
30 min   45.-

Stress release
hoofd, nek en schouders
15 min   20.- (minimaal twee afnames)

Ja, ik wil een massage boeken!

Je boekt een massage door telefonisch contact op te nemen via 035 - 744 0115 of te mailen naar info@gooiland.nl. We kijken uit naar je komst!