Yoga op het dakterras van Gooiland Hotel

Tijdens de yogales van Cynthia breng je met een heerlijke loungemuziek op de achtergrond je lichaam en geest in balans. In de buitenlucht én met uitzicht op de Sint Vituskerk. Cynthia is gecertificeerd yoga- en hoopdance lerares. Elke dinsdag staat ze van 9.30 tot 10.30 uur op het dakterras van Gooiland hotel om jou energieker, soepeler en met een frisse mind aan je dag te laten beginnen.

Cynthia's lessen zijn een combinatie van Yin en Hatha yoga, gevolgd door Hoelahoep fun. De start van de les is rustig, met ademhalingsoefeningen en rustige bewegingen. Daarna wordt de les actiever door oefeningen met de hoelahoep. Je versterkt hiermee je spieren en maakt ze soepeler. Ook is er ruimte voor een lach, want het heet niet voor niks Hoelahoep FUN. 

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom bij de les van Cynthia. Meedoen? Stuur dan even een mailtje naar info@gooiland.nl. De kosten zijn €12 per les. 

Wil je als hotelgast deelnemen aan de les van Cynthia? Meld het dan even bij de receptie. Wij zorgen ervoor dat je wordt aangemeld en hebben een yogamatje voor je ter beschikking.