Mosaic Hotel

6.7 10 5

Reviews


Zeer goed: 5 van 5 "Top hotel op een top locatie!"

Zeer goed: 5 van 5 "Bijzonder Dutch-design hotel "

Zeer goed: 4,5 van 5 "Als architect Duiker het kon zou hij glimlachen"
10

26 februari 2018
Ouder stel
Nardy en Ruud (website)

We hebben een weekend doorgebracht in dit mooie hotel. Compliment voor alle ontwerpers die ervoor gezorgd hebben dat je je, door de prachtige inrichting, meteen thuisvoelt. Er is echt nagedacht over het gebruik van marerialen en kleuren. Alles is goed op elkaar afgestemd. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ook over het ontbijt zijn we zeer postief. Wij vinden dit hotel een aanrader!

Nardy en Ruud (Nederland, Nederland)
10

26 juni 2017
Jong stel
Richard Bax (website)

Wij hebben hier afgelopen weekend 1 overnachting gehad in de suite ( kamer 203 ) en ik kan hier maar 1 cijfer voor geven en dat is een dikke 10 zowel voor de kamer als badkamer maar ook voor het ontvangst, maar het ontbijt hier is ook zeker een 10 waard. Vriendelijk personeel en alles netjes schoon en strak. Mocht ik ooit weer een overnachting nodig hebben in Hilversum dan ga ik dit zeker weer hier bij hotel Gooiland boeken.

Richard Bax (Woudrichem , Nederland )
10

27 februari 2017
Zakelijke reiziger
Bijzonder Dutch-design hotel met persoonlijke service op goede lokatie

De kamers hadden alles wat ik nodig heb voor een kort verblijf: goed bed, prima douche en een Nespresso apparaat. Leuke persoonlijke ontvangst in een groene lobby en een prima ontbijt.

Jan (Nederland)
9

26 februari 2017
Reist alleen
Mooi interieur

Top hotel! Een goede overnachting gehad. Bij binnenkomst geeft de lobby een open en uitnodigend gevoel. De greenwall in de lobby springt er echt uit! Daarnaast was het hele hotel strak ingericht met een mooi interieur.

Tyron (Nederland)
9

20 februari 2017
Familie
Super!

Gastvrij en vriendelijk personeel. Ontbijt was goed verzorgd en keurige kamers. Locatie van het hotel is super.

Anoniem (Nederland)

Plaats een reviewSchrijf u in voor onze nieuwsbrief