Long stay arrangement

Op zoek naar een tijdelijke woonruimte in de omgeving van Amsterdam of Utrecht? Kies dan voor het long stay arrangement van Gooiland in Hilversum. Voor een vriendelijkere prijs én in een groene omgeving vind je bij ons een tijdelijke woonruimte waar jij je snel thuis voelt. Je slaapt in een Rijksmonument in ‘t Gooi, in het hart van mediastad Hilversum. Door de ligging in Midden-Nederland ben je in 20 minuten in het centrum van Amsterdam of Utrecht. We hebben veel parkeermogelijkheden op loopafstand en ons hotel ligt op 600 meter afstand van Station Hilversum. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer zijn we dus goed bereikbaar. 

Tijdelijke woonruimte in modern hotel in omgeving Amsterdam en Utrecht

Ben jij op zoek naar een long stay of extended stay in een hotel in omgeving Amsterdam of Utrecht? Gooiland biedt jou een tweepersoonskamer voor een long stay arrangement in Hilversum. Net als alle ruimtes van Gooiland is de inrichting strak zakelijk, modern en dynamisch. Lucht en licht, volledig in de filosofie van architect Jan Duiker. Slaap op een comfortabel Auping-bed (één- of tweepersoons), onder dekens van de HEMA. Oer-Hollands en ouderwets goed voor een lang verblijf. De ruime kamer in ons hotel is voorzien van een koelkast, magnetron en Nespresso-apparaat. Bovendien beschikt Gooiland Hotel over razendsnelle wifi. In deze tijdelijke woonruimte voel jij je helemaal thuis.

Boek een long stay en extended stay in ‘t Gooi

Je kunt het long stay arrangement van Gooiland Hotel boeken voor minimaal 7 dagen, met een maximum van 30 dagen. Het weektarief voor een lang verblijf is €455.  

Boek nu een tweepersoonskamer voor een lang verblijf! De kamer is voorzien van een koelkast, een magnetron en een Nespressomachine. 

Boek deze kamer via 035-7440115 of mail naar info@gooiland.nl

Reserveer nu
Flexwerk arrangement

Flexwerk arrangement

Je kunt nu flexwerken in de kamers van ons hotel in Hilversum. Zit je als thuiswerker met je handen in het haar door rondrennende kinderen, luidruchtige buren of een net zo hardwerkende (en bellende!) partner? In onze luxe kamers heb je alles binnen handbereik om een productieve werkdag te hebben.

LEES VERDER
Zomerarrangement 'Ontdek 't Gooi'

Zomerarrangement 'Ontdek 't Gooi'

Bezoek deze zomer eens het prachtige Hilversum en ’t Gooi. Je slaapt twee nachten (of meer) in een Rijksmonument, in de ochtend verzorgen wij een uitgebreid ontbijt, je hebt de gehele dag fietsen tot je beschikking en voor onderweg krijg je een rijkelijk gevulde picknickmand mee met daarin verse, lokale producten.

LEES VERDER
Twee nachten inclusief gratis ontbijt

Twee nachten inclusief gratis ontbijt

Boek in mei twee hotelovernachtingen en ontvang een gratis luxe ontbijt.

LEES VERDER

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief