Flexwerk arrangement

Flexwerken in Hilversum? Verplaats je kantoor naar de kamers van ons hotel. Zit jij als thuiswerker met je handen in het haar door rondrennende kinderen, luidruchtige buren of een net zo hardwerkende (en bellende) partner? Met onze luxe flexplekken heb je alles binnen handbereik voor een productieve werkdag.

Gooiland Hotel beschikt over 56 luxe hotelkamers om te flexwerken in Hilversum. Deze kamers toveren we in deze bijzondere maanden om tot luxe flexplekken, waar je ongestoord een dag of een dagdeel kunt werken in een inspirerende omgeving in Midden-Nederland.

Wat kun je verwachten van onze flexplek in Hilversum?

Onze flexplekken zijn rustig, beschikken over uitstekende wi-fi en een heerlijk balkon om af en toe een frisse neus te halen. Wel zo lekker! Verder beschikken de kamers over luxe voorzieningen, zoals:

-       Een ruim bureau
-       Een Nespresso-apparaat voor gratis koffie en thee op je kamer
-       Een fles water
-       Een eigen toilet
-       Roomservice voor drankjes
-       Een parkeerplaats voor € 5,- per dag

Lunchpakket
Voor € 8,50 bieden we een lunchpakket aan, dat wordt bezorgd op je kamer. Zo houd je gedurende dag jouw energie op peil. Dit pakket bestaat uit:

-       Luxe broodje gezond
-       Melk of jus d’orange
-       Fruit
-       Chocoladebar 

Een hele of halve dag flexwerken in Midden-Nederland

Je kunt zelf kiezen voor welke periode je de flexplekken in ons hotel reserveert. Dat kan een gehele dag zijn, maar ook een ochtend, middag of avond. Hieronder vind je alle mogelijke tijdvakken en prijzen:

-       8.00 tot 13.00 uur: € 22,50
-       13.00 tot 18.00 uur: € 22,50
-       8.00 tot 20.00 uur: € 40,-

Je kunt met maximaal één persoon flexwerken in onze hotelkamers in Midden-Nederland.

Reserveer je flexplek

Klinkt dit als een verademing? Om jouw eigen flexplek in Hilversum te reserveren, neem je contact op met de receptie van Gooiland Hotel: 035-7440115 of info@gooiland.nl

Reserveer nu
Zomerarrangement 'Ontdek 't Gooi'

Zomerarrangement 'Ontdek 't Gooi'

Bezoek deze zomer eens het prachtige Hilversum en ’t Gooi. Je slaapt twee nachten (of meer) in een Rijksmonument, in de ochtend verzorgen wij een uitgebreid ontbijt, je hebt de gehele dag fietsen tot je beschikking en voor onderweg krijg je een rijkelijk gevulde picknickmand mee met daarin verse, lokale producten.

LEES VERDER
Twee nachten inclusief gratis ontbijt

Twee nachten inclusief gratis ontbijt

Boek in mei twee hotelovernachtingen en ontvang een gratis luxe ontbijt.

LEES VERDER
Long stay arrangement

Long stay arrangement

Boek nu een tweepersoonskamer voor een lang verblijf! De kamer is voorzien van een koelkast, een magnetron en een Nespressomachine.

LEES VERDER

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief