Hotel Pandora Dinnershow

Tijdens de Pandora Show word je ondergedompeld in unieke sfeer van Las Vegas. Wat is er dan leuker om je bezoek aan deze dinnershow af te maken met een overnachting in een echt Media Hotel, waarbij de rijke geschiedenis van Hilversum (volgens ons het Last Vegas van Nederland) proeft en je dag begint met een goed ontbijt om de dag fris te beginnen met maar liefst 20 procent korting! Zo ben je na de spetterende afterparty bij de Pandora dinnershow snel van je mogelijke kater af e en kun jij je dag fris beginnen en meer ontdekken van het rijke Hilversumse Media verleden. Wist je bijvoorbeeld dat de eerste radio uitzendingen nog maar 100 jaar geleden plaatsvonden in de Seintoestellen fabriek op steenworp afstand van ons Hotel?

Het Gooiland Hotel; de perfecte aansluiting op de Pandora Dinnershow

Ons Gooiland Hotel is een hotel met een verhaal en een verleden, zoals dat past bij een media hoofdstad als Hilversum. Het hotel is in 1936 ontworpen door de excentrieke architect Jan Duiker om antwoord te geven aan de klaagzang en vraag van de Amsterdamse elite naar een uitgaanscentrum die vergelijkbaar moest zijn aan de luxe en gezelligheid die ze gewend waren in Amsterdam. Door de iconische stijl van Jan Duiker door het gehele gebouw door te voeren is dit volgens ons gelukt, herkenbaar aan de stalen kozijnen, grote ramen, zakelijke uitstraling zonder poespas, maar ook zonder afbreuk te doen aan de luxe. De luxe van toen is vandaag de dag natuurlijk vergane glorie en daarom hebben wij het hotel afgelopen zomer totaal verbouwd tot het eerste Dutch brand Media hotel van Hilversum en Nederland waar wij trots op kunnen zijn. Het hotel vormt tegenwoordig het groene media hart van Hilversum, dat zie je terug aan de enorme groene planten muur achter de receptie en het tv-testbeeld achter ieder bed.


Wij maken gebruik van uitsluitend Nederlandse merken die Nederland groot hebben gemaakt en op de kaart hebben gezet net als dat de geproduceerde media Hilversum op de kaart hebben gezet. Zo maken wij gebruik van de volgende merken: Luxaflex, Auping, Gispen, Brabantia, Forbo, Sphinx, Philips en Hema. Een overnachting bij ons Gooiland hotel is slapen in origineel en bijzonder hotel, met de luxe en uitstraling die je verwacht in de media hoofdstad van Nederland. Daarnaast begint je de volgende dag ook goed met een heerlijk ontbijtje! Dus ga je binnenkort naar de Pandora Dinnershow? Kom slapen in ons Pandora Dinnershow hotel, het groene media hartje van Hilversum!