Echt Holland ontbijt

Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar. Een ouderwetse uitdrukking, en een waarheid als een koe. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Je motortje moet gaan branden. Sla een goed ontbijt dus nooit over.

Gooiland Hotel serveert elke ochtend een uitgebreid en gezond Dutch Brand-ontbijt met uitsluitend producten van Nederlandse bodem. Heerlijke vleeswaren en echt Hollandse kaas. Ook bakken of koken we met liefde een ei voor je en onze jam is huisgemaakt.

Liever ontbijten met granen? Kies uit boerenkwark of magere yoghurt en voeg cruesli, muesli of superfoods toe. Wij snijden elke dag vers fruit. Onder andere meloen, kiwi, ananas, druiven en Hollandse aardbeien als het seizoen het toelaat.

De ontbijttijden zijn maandag t/m zondag van 07.00 tot 11.00 uur. Het ontbijt bedraagt €16,- per persoon. Hiervoor kun je zoveel bestellen als je wilt. 

RIVM-maatregelen

In verband met de RIVM-maatregelen heeft het ontbijtbuffet tijdelijk plaatsgemaakt voor een eigen ontbijtpakket dat je van te voren zelf kunt samenstellen. Ook in onze ontbijtzaal hebben we de nodige maatregelen getroffen, zodat je veilig start met je dag.

gooiland hotel hilversum ontbijt