Gooiland Hotel: Dé Bed and Breakfast van Hilversum

Gooiland is de eerste Dutch Brand Break and Breakfast van Hilversum. Ons hotel is dit jaar nog total gerenoveerd waarbij alleen gebruik is gemaakt van traditionele Nederlandse merken. Overnachten doet u bij ons bed and breakfast in Hilversum in een comfortabel Auping bed, televisie kijkt u op een Philips televisie en de kamers zijn geïnspireerd op de bijzondere architectonische stijl van Jan Duiker. Aangezien wij ook best weten dat Italiaanse koffie veel lekkerder is dan Nederlandse, staat er op iedere kamer een Nespresso koffie apparaat. 

Het design is niet alleen erg Nederlands, maar ook erg Hilversums. Dat zie je terug in de eye catcher achter de bedden, een alternatief tv-testbeeld. U slaapt tenslotte in een echt Media bed and breakfast in de media hoofdstad van Nederland. Daarnaast geeft het sobere karakter van de hotelkamers met veel zwart-wit en rechthoekige vormen de kamers een Mondriaans tintje. 

Bij een Bed and Breakfast hoort natuurlijk een heerlijk ontbijtje. Daarom bieden wij tijdelijk 20 procent korting op een ontbijtje naar keuze, wanneer u beslist te boeken via onze website. Wij zien u graag terug bij Gooiland Bed and Breakfast!