UNIEKE VERGADERLOCATIE IN MIDDEN-NEDERLAND

Bijzondere vergaderlocatie
Wil je een vergaderruimte huren om te vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie? In het centrum van Hilversum vind je een karakteristiek rijksmonument: Gooiland. Centraal gelegen in Midden-Nederland, ruime parkeergelegenheid en eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. 

Bij Gooiland is jouw evenement omgeven door licht, ruimte en groen. Duurzaamheid speelt daarbij een grote rol, samen met de rijke historie en onze sfeervolle ruimtes. 

Vergaderlocatie met overnachting
Wat is er fijner dan overnachten in het hotel in hetzelfde gebouw? Welkom bij Gooiland, dé perfecte vergaderlocatie met overnachting in Midden Nederland. Kom tot rust in een van de 56 comfortabele hotelkamers en begin je dag goed met een work-out in onze fitnessruimte en een heerlijk ontbijt. Bij Gooiland hotel hebben we alle faciliteiten voor een aangenaam zakelijk verblijf. Ideaal voor een meerdaagse vergadering.

Voor vergaderingen hebben wij een speciale vergaderruimte, de Piet Mondriaan. De Piet Mondriaan is vernoemd naar de beroemde Nederlandse kunstenaar wiens schil- derij ‘Compositie met twee lijnen’ in 1987 verkocht werd door de gemeente Hilversum om Gooiland te renoveren.

Deze vergaderzaal is geschikt voor maximaal 12 personen. Hier vind je een TV met HDMI aansluiting en een flip over. Je kunt onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. Geniet tussendoor van een heerlijke lunch of klets gezellig bij met je collega’s aan de bar in onze hotel lobby.

Tarieven
Vergaderarrangement voor gehele dag is inclusief:
- Drankenarrangement gehele dag (koffie, thee en water)
- Zoete lekkernijen
- Handfruit
- LED TV inclusief geluid
- Ochtendpauze snack
- Lunch
- Middagpauze snack

Totaal € 94,50 per persoon

Vergaderarrangement voor de halve dag is inclusief: 
- Drankenarrangement halve dag (koffie, thee en water)
- Zoete lekkernijen
- Handfruit
- LED TV inclusief geluid
- Ochtendpauze snack

Totaal € 62,50 per persoon

Betalingsvoorwaarden
De factuur wordt na de bijeenkomst verstuurd per e-mail. We hanteren een betaaltermijn van 30 dagen.

Annuleringsvoorwaarden
Alle annuleringen moeten via de e-mail voorafgaand aan het evenement worden ontvangen.

De volgende voorwaarden en kosten zijn van toepassing:
Huur van de ruimte
Je kan tot een week voor aankomst de reservering kosteloos annuleren. Daarna wordt 100% van de zaalhuur in rekening gebracht.

F&B
In geval van wijziging of annulering van de reservering wordt 50% van het bevestigde bedrag in rekening gebracht.

Plan jouw vergadering
Via de aanvraagmodule krijg je snel een idee van de mogelijkheden en kosten van vergaderen bij Gooiland. De offerte is geheel vrijblijvend.