Meetings & Events

Een (meerdaagse) meeting of event organiseren in Midden Nederland? Gooiland Hilversum heeft alles onder één dak om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Vergaderlocatie met overnachting

Wil je een vergaderruimte huren om te vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie? Bij Gooiland Hotel kun je diverse vergaderruimtes huren. Ideaal voor een meerdaagse vergadering. Wij zorgen ervoor dat je de vergaderruimte krijgt die het best past bij je wensen.

Bekijk vergaderarrangement

 

(Meerdaagse) Events

Wil je een (meerdaags) congresbeurs of bedrijfsfeest organiseren bij Gooiland? We zijn gespecialiseerd in zakelijke evenementen en beschikken over 16 karakteristieke ruimtes voor 100 tot 1.500 gasten op 4.200 m2. Lichte ruimtes met plantenwanden bevinden zich onder één dak met een authentieke, knus theater, dat zeer geschikt is voor plenaire sessies. Je huurt bij ons de gehele locatie of een van de twee zones met bijpassende subruimten.

Ontdek de evenementenlocatie

Perfecte bereikbaarheid

Een overdekte parkeergarage met laadpalen voor elektrische auto’s bevindt zich om de hoek van Gooiland Hotel. Pal voor de deur stoppen verschillende buslijnen en met 8 minuten lopen ben je bij station Hilversum. Kortom, vanaf Gooiland Hotel verplaats je je gemakkelijk door het land.

Bekijk routebeschrijving

Tariefafspraak

Wil jij of je bedrijf een zakelijke tariefafspraak maken met Gooiland Hotel? Dit is mogelijk vanaf minimaal 50 overnachtingen per jaar. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang exclusieve aanbiedingen.