FRONT OFFICE MANAGER

Dutch brand hotel Gooiland is op zoek naar een front office manager (fulltime)

Werkzaamheden
Als Front Office Manager ben je verantwoordelijk voor de gehele front office. Je verzorgt het begeleiden, instrueren en motiveren van (nieuwe) medewerkers en het geeft aanwijzingen en instructies tijdens de verschillende diensten. Jij zorgt ervoor dat jouw team werkt volgens de SOP’s van Gooiland Hotel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de personeelsbezetting en het maken van de roosters.

Dit houdt in dat je toezicht houdt op de veiligheid van jouw team en gasten en je service verleent aan gasten. Verder verzorg je de standaard receptietaken zoals het in- en uitchecken van hotelgasten, de telefoon opnemen, informatie verstrekken en het mailcontact. En dat allemaal in het allerleukste hotel van Hilversum en omstreken: Gooiland

Hier kom je te werken
In de jaren ’30 van de vorige eeuw is Gooiland gebouwd, een voor die tijd enorm opvallend en vernieuwend gebouw. Anno 2021 is het een modern, iconisch rijksmonument dat plaats biedt aan evenementen tot 1.500 man. Naast de verschillende eventruimtes heeft Gooiland haar eigen hotel, met in totaal 56 kamers. ’s Zomers bouwen wij ons dakterras om tot de pop-up rooftopbar ROEFF. Kortom: een locatie met een uniek karakter! 

Dit is wat wij jou bieden
Een ontzettend gezellig bedrijf, met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je komt terecht in een prachtig pand midden in het centrum van Hilversum waar jij veel kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen. Je collega’s zijn jong, inspirerend en enthousiast. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Dit ben jij:
- Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging
- Mensen omschrijven jou als nieuwsgierig, assertief en creatief
- Jij weet wat gastvrijhei inhoudt
- Je beheert de Nederlandse- en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
- Je hebt een aantal jaar werkervaring in de Front Office

Herken jij je hierin? En zie jij jezelf al bij Gooiland Hotel werken? Dan horen wij heel graag van je!

Solliciteer nu via 035-744 0115 of stuur een mail met jouw CV en motivatiebrief naar info@gooiland.nl