Schoon en veilig hotel

Als gast wil je je ontspannen en veilig voelen in ons hotel. Dat begrijpen wij helemaal! Dus terwijl jij geniet van al onze comfortabele faciliteiten, zorgen wij ervoor dat het allemaal extra schoon en veilig is. Hierbij op een rijtje wat wij hier allemaal voor doen:

✓ We houden de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid goed in de gaten en volgen deze op;
✓ We hebben onze protocollen voor reiniging en hygiëne verscherpt. Kamers reinigen wij nog grondiger en contactoppervlakten als deurgrepen, liftknoppen en trapleuningen desinfecteren wij regelmatiger; 
✓ Al bij binnenkomst staat desinfecterende handzeep. Deze vind je ook in andere openbare ruimtes in het hotel; 
✓ Om de 1,5 meter afstandsregel te waarborgen, is de routing door ons hotel aangegeven met vloerstickers; 
✓ We leven de procedures voor het omgaan met collega’s en gasten nauw na.

Heb je hier vragen over? We beantwoorden ze graag!

Comfortabele kamers

Kom tot rust in onze comfortabele kamers. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi, airco, een regendouche, een televisie, een Nesspresso koffiezetapparaat en een comfortabel Auping bed.

Bekijk kamers

Service & Faciliteiten

Wij doen er alles aan om je thuis te laten voelen. Van 24-uurs receptie tot een spiksplinternieuwe fitnessruimte en van een gratis welkomstdrankje tot fietsverhuur. Gooiland Hotel bevindt zich in het hart van Hilversum. Hilversum station is op loopafstand en de parkeergarage is om de hoek. Kortom: alles voor een fijn verblijf is binnen handbereik. 

Bekijk services & faciliteiten