Long stay arrangement

Ben je aan het verbouwen of heb je net je huis verkocht en zoek je een tijdelijke woning ter overbrugging? Of verblijf jij of een werknemer tijdelijk in Nederland? Bij Gooiland Hotel Hilversum kun je terecht voor een verlengd verblijf. In onze oase in de stad voel jij je thuis. Beloofd!

Alle benodigde faciliteiten voor tijdelijke woonruimte

Op je kamer bieden we alle benodigde faciliteiten. Goed slapen is essentieel. Ook als je voor langere periode overnacht in een hotel. Daarom hebben wij besloten geen enkele concessie te doen op dat gebied. In al onze kamers vind je daarom bedden van topkwaliteit. Geniet van een koffietje uit eigen Nespresso-machine en droom weg onder de regendouche. Verder op je kamer: een minikoelkast, ruim bureau, thee, een televisie, kledingrek en supersnelle wifi. En ook niet geheel onbelangrijk: één keer in de week wordt alles schoongemaakt en het bedlinnen vervangen.

Je mag gebruikmaken van alle faciliteiten in ons hotel. Warm je magnetronmaaltijd op, sport in onze spiksplinternieuwe fitness en ontspan in de sfeervolle lounge. Zin in een uitgebreid ontbijt? Of gebruikmaken van onze was- en strijkservice? Op aanvraag regelen wij dit!

Tijdelijke woonruimte in Hilversum centrum

We zijn de perfecte uitvalsbasis voor een lange termijn verblijf in Midden Nederland. Gooiland Hotel bevindt zich in het hart van Hilversum centrum. De supermarkt, de warme bakker en diverse afhaalrestaurants vind je om de hoek. Kom je met de auto? Naar Gooiland Hotel is het 6 minuten rijden vanaf de A27 en de parkeergarage is nabijgelegen (met elektrische laadpalen). Ook met het openbaar vervoer zijn we prima te bereiken. Ons hotel bevindt zich op loopafstand van Hilversum station. Binnen 20 minuten ben je met de trein in Amsterdam, Utrecht of Schiphol.

ENTHOUSIAST?

  • Bij minimaal 14 nachten betaal je 55 euro per overnachting
  • Bij minimaal een maand betaal je 1500 euro per maand
  • Verblijf in een twee-persoons kamer

Je boekt het arrangement door telefonisch contact op te nemen via 035 - 744 0115 of te mailen naar info@gooiland.nl. We kijken uit naar je komst!

* Dit arrangement is alleen te boeken voor de maanden: april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december 2021. 

Terug naar het overzicht