Fine dining arrangement

Laat alles even achter je en geniet van ons fine dining arrangement.

Verblijf in de superior kamer, geniet van een driegangendiner en als smaakvolle afsluiter een uitgebreid ontbijt met een glas bubbels.
  

Het fine dining arrangement bestaat uit:
✓ 1x overnachting in superior kamer
✓ Driegangendiner (exclusief dranken)
✓ Uitgebreid ontbijt met glaasje bubbels
✓ Verfrissend welkomstdrankje
✓ Late checkout om 12.00 uur

Bij aankomst word je ontvangen met een welkomstdrankje om samen te proosten op een mooi verblijf. In de avond verwen je je smaakpapillen met verrassende combinaties en structuren tijdens een luxe driegangendiner. En hoe fijn is het om niet meer naar huis te hoeven rijden maar binnen 1 minuut onder de wol te kruipen in ons comfortabele Auping bed? De volgende ochtend kan je nog even snoozen, want je hoeft pas om 12:00 uur uit te checken. Geniet dan nog even van het uitgebreide ontbijtbuffet met een glas bubbels. Liever de calorieën van gisteravond er af zweten? Sluit dan af met een work-out in onze spiksplinternieuwe fitnessruimte.

Het fine dining arrangement is geldig op vrijdag en zaterdag. Je boekt het arrangement vanaf 19 november 2020. Als hotel mogen wij onze eet- en drinkgelegenheid open houden voor gasten die overnachten. Na 20.00 uur wordt er geen alcohol meer geschonken.

Je betaalt slechts € 75 per persoon! 

*Reservering voor 1 persoon, houd dan rekening met een kamertoeslag.

ENTHOUSIAST?

Je boekt het fine dining arrangement door via Groupon of Social Deal. We kijken uit naar je komst!

Boek via Groupon      Boek via Social Deal

Terug naar het overzicht