Beeld en Geluid Arrangement

Slapen in de Media hoofdstad van Nederland en op steenworp afstand van Beeld en Geluid? Combineer een cultureel dagje uit met een hotelovernachting bij Gooiland Hotel Hilversum. Je slaapt een nacht in ons moderne Rijksmonument, start de dag met een uitgebreid, gezond ontbijt en brengt een bezoek aan het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Beleef een dag vol nostalgie en ontdek op interactieve wijze het audiovisueel erfgoed van Nederland.

Het Beeld en Geluid arrangement bestaat uit:
✓ Eén hotelovernachting
✓ Verfrissend welkomstdrankje
✓ Eén dag uitgebreid ontbijt voor een goede start
✓ Ticket voor museum Beeld en Geluid

Let op! Het Beeld en Geluid arrangement is te boeken t/m 25 oktober 2020. Hierna sluit het museum om te verbouwen tot een spiksplinternieuw en interactief museum. In september is het museum alleen geopend op woensdagen en in de weekenden. Vanaf 1 oktober, ook tijdens Dutch Media Week (van 3 t/m 11 oktober 2020) en in de herfstvakantie met Kinderen voor Kinderen (van 12 t/m 25 oktober 2020), is het museum dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

ENTHOUSIAST?

Je boekt het Beeld en Geluid arrangement via onderstaande button, door telefonisch contact op te nemen via 035 - 744 0115 of te mailen naar info@gooiland.nl.
We kijken uit naar je komst!

Boek arrangement

Terug naar het overzicht