ETEN & DRINKEN IN HILVERSUM

Geniet van de perfecte lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner in mediastad Hilversum. Kies uit ons aanbod met bijzondere hotspots.

Foyer Restaurant Club Rex in Hilversum

Foyer Restaurant Club Rex in Hilversum

Restaurant Club Rex is gesitueerd in een voormalige bioscoop in Art deco stijl. Je kunt hier dagelijks terecht voor een lunch, borrel en diner in een sfeervolle omgeving. Bij Rex serveren ze de lekkerste stukken vlees en vis bereid op een echte grill en dat proef je!

Bezoek Website
VIDA HILVERSUM – Cerveceria & Taperia

VIDA HILVERSUM – Cerveceria & Taperia

VIDA is ontstaan uit de liefde voor Spanje, dit land geeft ons het gevoel van warmte, gemoedelijkheid en heerlijke specialiteiten. Waarom niet een klein stukje Spanje naar het centrum van Hilversum halen? En zo werd VIDA een feit. 

Bezoek Website
Fat Joe's

Fat Joe's

Fat Joe’s houdt van pasta met uiteraard een goed glas wijn erbij. Geboren in het zuiden van Italië, opgegroeid in Mulberry Street NYC en dat zie je aan de menukaart. Zo serveert Fat Joe’s naast de American pasta’s een paar pure Italian Classics waarvan de receptuur rechtstreeks uit de keuken van La Mamma komt.

Bezoek Website
Restaurant Parc

Restaurant Parc

Restaurant Parc is gevestigd op de kop van het stadspark “De Oude Haven” , bovenop de door Dudok ontworpen Zand- en Zoutbunker. Binnen zit u sfeervol in het met de Hilversumse Architectuurprijs bekroonde paviljoen. U kunt bij Parc heerlijk dineren met een mooi glas wijn, gezellig lunchen of gewoon even lekker borrelen. 

Bezoek Website
Japans restaurant Ai Uchi Hilversum

Japans restaurant Ai Uchi Hilversum

Ervaar de smaakvolle Japanse keuken op zijn culinaire best in Japans restaurant Ai Uchi. Gastvrouw Chantal Yip ontvangt u graag voor een compleet verzorgd diner in het sfeervolle restaurant gevestigd in het hart van Hilversum. Het restaurant beschikt over 120 zitplaatsen.

Bezoek Website
Café Burger Hilversum

Café Burger Hilversum

De lekkerste hamburgers in het Gooi vind je bij Café Burger! De Burgers worden gemaakt van het Franse koeien ras Blonde d’ Aquitaine van Nederlandse bodem. Een uitstekend vleesras dat in alle vrijheid rondloopt op de uiterwaarden rond de Utrechtse heuvelrug. Tafel en Tap staat bij Café Burger voor heerlijk eten, maar ook voorgezellig een drankje doen. Ze hebben verschillende bieren in het assortiment, waarvan een aantal bijzondere bieren op de tap.

Bezoek website