EVENEMENTEN

Gooiland stelt zich flexibel op om een evenement zo goed mogelijk te faciliteren. Ons uniek monumentaal pand kan onder andere ingezet worden als feestlocatie, congreslocatie en vergaderlocatie. Gastvrijheid, flexibiliteit en creativiteit zijn kernwoorden waar Gooiland voor staat. Wij zorgen dan ook dat uw gasten zich vanaf het eerste moment welkom zullen voelen en met plezier terug zullen denken aan het evenement. Al met al kunt u erop rekenen dat wij altijd aan het werk zijn om van uw evenement een succes te maken! Het organiseren van een congres of ander evenement kent verschillende fases. Hieronder leest u wat u van Gooiland kunt verwachten.

Gooiland events

Gooiland events

Evenementen zijn er in allerlei soorten, maten en sferen. Gooiland helpt u graag bij de organisatie van uw evenement. Met 14 uiteenlopende ruimtes binnen onze locatie, kunnen wij altijd een evenement naar uw wens organiseren.

Bezoek de website van Gooiland Events
Congreslocatie Gooiland in Hilversum

Congreslocatie Gooiland in Hilversum

Bent u op zoek naar een geschikte congreslocatie? Centraal gelegen, goed bereikbaar, historisch en van alle faciliteiten voorzien? Gooiland Events is de Evenementenlocatie in Hilversum met ruimte voor congressen, seminars en symposia tot 5000 personen. Gooiland maakt uw zakelijke evenement zo groot en zo intiem als u zelf wilt.

Bezoek de website van gooiland events
vergaderen in stijl

vergaderen in stijl

Bij Gooiland Evenementenlocatie weten wij hoe belangrijk een goed georganiseerde vergadering is. Natuurlijk is vergaderen niet het leukste onderdeel van uw werk. Gooiland Evenementenlocatie maakt uw evenement graag een beetje leuker in onze unieke vergaderlocatie. Onze vergaderlocaties zijn professioneel ingericht en uiteraard van alle gemakken voorzien.